Allium Sativum (gefermenteerd)
Zwarte knoflook ontstaat tijdens fermentatie van 'gewone' witte knoflook. Dit proces, dat wel 20 maanden kan duren, wordt uitgevoerd om de werkzame stof, Allicine, die zeer instabiel is, beter te behouden.
Door het fermentatieproces ontstaan hogere concentraties van de gunstige zwavelhoudende metabolieten van allicine, waaronder S-allylcysteïne (SAC) en S-allyl mercaptocysteïne (SMAC). Vooral naar de geïsoleerde variant van SAC zijn veel studies gedaan om de werkzaamheid te testen.
Knoflook is gezond
Knoflook heeft een unieke samenstelling die ons lichaam allerlei voordelen oplevert. Knoflook heeft een antioxidatieve werking en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.
Gratis advies
Over dit product
Opmerkingen
Afwijkingen van het etiket Het kan voorkomen dat teksten op onze website afwijken
van de teksten op het etiket van een product.
Gezondheidsklachten Heeft u gezondheidsklachten en/of gebruikt u medicijnen
raadpleeg dan altijd eerst uw behandelend arts over het gebruik van bepaalde supplementen.
Zwangerschap/borstvoeding, kinderen Als bij een product niet expliciet vermeld staat
dat het voor zwangere/borstvoedinggevende vrouwen of kinderen bedoeld is, raden wij aan om eerst een deskundige
hierover te raadplegen.
Meer informatie Zie voor meer informatie over etiket-afwijkingen, wat te doen bij
gezondheidsklachten, en antwoorden op andere vragen onze
Veelgestelde Vragen pagina.
Contact
Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.